Denna längtan och väntan

Trodde aldrig jag skulle tycka det var så jobbigt att längta så mycket efter någonting. Nu på slutet har jag varit rastlös, har mycket sammandragningar och förvärkar som gör att jag sover dåligt, vilket i sin tur gör att jag är extremt trött. Men ändå försöker vi hitta på saker varje dag annars blir man ju bara ännu mer rastlös och går och väntar. Det är inte bara jag och Jocke som väntar…

Men det är kul att vara med Bobby på dagarna, då händer det saker och det är otroligt hur mycket man kan älska någon. Vi har honom hemma en tid nu tills bebisen kommer och så ska han få vara hemma ett tag i början, så det blir ingen förskola på ett tag.
Jag började på 65 kg och nu är det alltså plus 7,5 kg på vågen och jag går in i vecka 40 imorgon. Eftersom jag alltid idrottat och aldrig varit stor eller haft problem att gå upp i vikt är det lite jobbigt att vara större och tyngre än vanligt. Däremot skulle jag aldrig dra ner på maten för att inte bli stor under en graviditet, jag har ätit precis vad jag velat under hela tiden och alla är olika och går upp olika mycket i vikt. Men det ska bli skönt att bli av med magen snart 🙂
Bullbak blev det häromdagen – supergoda (inte så nyttiga däremot) kardemumma och kanelbullar
Så himla gott, en favorit som är superenkel och god att göra – Acai bowl

Jag har alltid älskat att ha saker att se fram emot och att sätta upp olika mål. Har inga planer på att bli så vältränad som jag var när jag var aktiv och spelade hockey men vill komma igång med träningen efter förlossningen och graviditeten. Ska anmäla mig till Tough Viking som är ett lopp där man springer i en jobbig hinderbana på 8 km. Kul att ha något att träna inför och det loppet jag ska springa är våren 2019 så jag inte ska stressa att få kroppen att komma igång igen med allt efter allt den varit med om.
Fotografering en kväll för några veckor sedan. Ska berätta senare vad det handlade om, ska bli så spännande att se resultatet 🙂

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *