10. Camilla Enström

32 år gammal har Camilla Enström hunnit med det mesta i sin yrkeskarriär.

Hon har inte bara utövat reporterrollen på C More, Discovery, TV4 och Nyhetsmorgon, hon har även startat sin egen podcast och bevakat både VM och OS.

I Hockeypuls #10 ger medieprofilen och hockeyreportern en ny och öppenhjärtig bild av sig själv och sitt yrkesliv. Hon berättar om sin största motgång, att Karolinska missade hennes cancer 2016, det stora samhällsengagemanget, starten på journalistkarriären och kulturskiftningarna i ishockeyn, fotbollen och skidåkningen, hur hon kunnat etablera sig i en mansdominerad bransch, det extrema pendlandet mellan Winnipeg och Ö-vik som bröt ner henne och hur hon och partnern Tobias Enström lyckats särskilja deras offentliga roller hemma.

Dessutom berättar Enström om husköpet i Spanien, varför familjen rotat sig i Örnsköldsvik och var hon ser sig själv om tio år.

 

 

Publicerat av

Adam Johansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *