13. Allsvenska specialavsnittet – djupdykning i fyra potentiella topplag

Ny vecka, nytt upplägg i Hockeypuls podcast.

Vanligtvis får en hockeypersonlighet prata om sin karriär, vad hen åstadkommit och vilka hinder den behövt ta sig över, men denna måndag bjuder jag in reportrarna Jennifer Engström, Jon Häggqvist och Elin Bergvik Eriksson för att djupdyka i fyra möjliga topplag i Hockeyallsvenskan: Timrå, Modo, Björklöven och Mora. 

Inför anrika SCA-cupen, som Hockeypuls sänder sista dagarna i augusti, ger vi dig som lyssnare allt du behöver veta om dessa lagbyggen; hur stora är förväntningarna, vilka är lagens stjärnor, finns det några silly season-rykten fortfarande, var finns frågetecknen och hur kommer klubbarna formeras rent taktiskt?

Dessutom bjuder vi på två intervjuer per lag, så håll till godo.

Gäster från lagen: 

Timrå: Fredrik Andersson, Morten Madsen.

Björklöven: Joakim Fagervall, Alexander Deilert.

Modo: Björn Hellkvist, Tobias Viklund.

Mora: Peter Iversen, Jesper Ylivainio.

Publicerat av

Adam Johansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *