18. Chockbeskedet i Hockeyallsvenskan och nya trenden (?) i SHL

Hockeyallsvenskan och SHL berör – som alltid.

I veckans avsnitt bjuder jag in experterna Pelle Hägglund och Markus Bäckström för att analysera det bästa och sämsta av ligornas säsongsupptakter. Vad är den största snackisen i Hockeyallsvenskan? Kan det ske ett paradigmskifte i SHL?

Den allsvenska delen innehåller våra tankar om Timrås oväntade besked, varför man måste vara tålmodig med Hockeyallsvenskans nya domarsystem, hur Björklöven kan vara så bra, Moras problem, ”hybrisförväntningarna” på Västerås, pressen på Ulf Lundberg och varför Victor Berglund är ett perfekt exempel i en hetsig hockeyvärld.

SHL-avsnitten avhandlar ligans stora samtalsämnen, varför Leksand går mot en stark säsong, Rögles powerbesked, Brynäsbacken Josef Ingmans uppträdande, Roger Melin och Roger Rönnberg samt på vilket sätt Mathias Bromé är så klok.

Dessutom gör poddmeddlemmarna ett kontroversiellt ställningstagande…

Sista måndagen, varje månad, kommer Hockeypuls gästpodd förvandlas till en analyspodd där Bäckström och Hägglund gästar.

NOTERA: Allsvenska delen spelades in i fredags, innan omgång 4 och 5.

 

Publicerat av

Adam Johansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *