41. Jeremy Colliton

Hockeypuls podcast får 30 minuter med Jeremy Colliton i Calgary.

Då pratar vi om den otroliga resan från Mora IK till Chicago Blackhawks på ett och ett halvt år, hur han fick jobbet av general managern Stan Bowman, beslutet att plocka in Tomas Mitell och vad han tillför till organisationen samt svårigheterna med att coacha i NHL kontra svensk ishockey.

Bondesonen Colliton berättar om hur han anpassat sig till storstadslivet i Chicago, vilka delar han värdesätter i sitt eget ledarskap, den bästa spelaren han coachat, varför han aldrig skäller ut spelare och hur han ser på bråket mellan Harald Lückner och Peter Hermodsson.

Dessutom utnämner han Sveriges två bästa coacher, avslöjar SHL-intresset för honom 2016 och 2017 och hur han ser på att en dag återvända till Mora och svensk ishockey.

Publicerat av

Adam Johansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *