46. Pressen på Peter Andersson och Brynäs silly season

En ny era inleds nu när Peter Andersson axlar rollen som Brynäs huvudtränare.
Därför spelar Hockeypuls podcast in ett specialavsnitt – endast – om Brynäs. Adam Johansson och Daniel Sandström guidar er genom det 55 minuter långa avsnittet, som även bjuder på intervjuer med Peter Andersson och Michael Sundlöv.
En del av programmet handlar enbart om tränarsidan, vad Peter Andersson kan uträtta och vilken assisterande tränare Brynäs ska anställa. Tre coacher föreslås av Hockeypuls.
– Han är ett framtidsnamn.
Silly season utgör andra halvan av podden. Där går vi igenom samtliga lagdelar, spekulerar i vilka två namn Brynäs ännu inte presenterat, kastar ljus på farorna med en eventuell Simon Bertilsson-affär, funderar över Emil Molins framtid, vilka spelartyper som krävs på backsidan och hur forwardssidan måste rustas för att vara SHL-mässig. Fem hockeyallsvenska storstjärnor och två klassbackar listas som potentiella nyförvärv.
– Det är en perfekt paketlösning för Brynäs. Sundlöv får höra av sig till bägge spelarnas agenter.
Podden föreslår också att Brynäs ska göra sig av med ett flertal spelare för att kunna forma ett mer slagkraftigt lag. Allra tydligast är det på forwardssidan där fem spelares kontrakt borde ses över om det är möjligt.
– Just nu är forwardsstallet sorgligt att titta på.

Publicerat av

Adam Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *