48. Modos gigantiska utmaning – och framtid

81 minuter – bara om Modo Hockey.
Och en rykande färsk intervju med nyförvärvet Gustav Olhaver.
Förbered dig på ett av de mastigaste och längsta lagavsnitt i poddens historia som kommer att beröra högaktuella ämnen som de flyktande Modostjärnorna, den nystart klubben befinner sig i, de ekonomiska svårigheterna framöver, hur Coronakrisen kan påverka förutsättningarna och varför Björn Hellkvist är en av de viktigaste personerna i föreningens moderna historia.
Självklart blir det mycket silly season. Samtliga spelartapp listas, en drös med free agents kastas ut och vår Modopanel resonerar kring vilka namn som kan vara rimliga för sportchef Fredrik Glader att satsa på.
– Han hade sin bästa säsong under Hellkvist för två år sedan. Kan se mig honom i Ö-vik.
Vi går igenom vilka stöttepelare som troligtvis spelat sin sista match i Modo, de talanger som kan vara redo redan nästa säsong och vilka som på längre sikt kan chocka Hockeysverige.
– En GIGANTISK talang som kan bära Modo framöver.
Dessutom bjuder vi på ett helt nytt segment – nostalgikvarten – där Adam, Pelle och Jon lyfter fram varsin bortglömd Modospelare. Allt avslutas med en tävling mellan Pelle och Jon, som ska lista ut Adams val…

Publicerat av

Adam Johansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *