49. Lars Lindberg

Han är ansiktet utåt för C Mores satsning på Hockeyallsvenskan, men det var faktiskt inte självklart för Lars Lindberg att tacka ja till tjänsten som allsvensk programledare.
Trots att det var hans drömjobb.
I veckans poddavsnitt berättar Skellefteåsonen om sin ständiga kamp med att acceptera och tycka om sig själv, att vändpunkten skedde efter ett samtal med C Mores hockeychef Rickard Segeborn och varför insikten om skillnaden mellan självförtroende och självkänsla kom att bli viktig för hans förståelse för sitt eget mående.
Lindberg lyfter fram Harald Lückners och Mike Helbers betydelse för hans egna karriär, hur han personligen klarar sig igenom coronakrisen, vad han största journalistiska dilemma varit, vem han helst intervjuar, hur många matcher han skulle gjort denna säsong och varför ett uppbrott med en tidigare partner är hans största motgång i livet.
Självklart blickar vi tillbaka på några av Lindbergs höjdpunkter i tv-rutan, men även några omtalade intervjuer; som 10 000 kronors-löftet från Andreas Johansson, hjärnsläppet med Mattias Ritola och hyllningen från Mauri Hermundsson.
Lindberg berättar om vilken av rollerna kommentator–programledare han tycker är svårast, vad hans okända talang är och varför han kan se sig själv jobba med just Hockeyallsvenskan i tio år framöver.

Publicerat av

Adam Johansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *