Minns ni när man åkte till Sundsvall för att gå på Donken?

I mitten av 90-talet, innan McDonalds kom till Östersund, hände det att jag och mina tjejkompisar drog till Sundsvall för att äta billiga hamburgare. Vi var tonåringar, hade uppenbarligen för mycket tid att döda, och med nytagna körkort var det kul med en långtur i lånad bil.

I dag är det annat som lockar när jag åker österut. Nu är det inte hamburgare som drar, däremot ett visst möbelvaruhus i Birsta. I helgen drog vi alltså till Ikea för att köpa köket till huset. Trots en ambition att komma iväg tidigt så kom vi fram lagom till lunch, typiskt. Och hem kom vi strax före midnatt, trots ett jäkla tempo.

MEN. Köket är nu beställt och kommer om en månad. Hurra.

Dessutom passade vi på att köpa vitvaror när de hade rabatt på en stor vitvarukedja. Och färg på ett annat ställe när det visade sig att de hade erbjudande just i helgen.

Det blev alltså en lyckad resa till Sundsvall. Vi räknade ut att vi satt ner i ungefär 15 minuter (snabblunch på Ikea), middagen intogs på en parkering efter en drive-through.

Det enda jag saknade var mina tjejkompisar.

 

En väldigt trevlig färgkille på Bauhaus hjälpte oss att hitta alla rätta kulörer till väggarna. Här söker han rätt kulör som ska matcha fototapeten i Nils rum.
Nya köket tar form på skärmen.

 

 

 

 

Publicerat av

Annacarin Aronsson

En reaktion på “Minns ni när man åkte till Sundsvall för att gå på Donken?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *