Jag är ledsen, men jag kan inte leva med det här

Det. Går. Inte.

Varje gång jag går in i huset så stör jag mig på det här nu. Skåpet som inte går kant i kant med torktumlaren i tvättstugan. Nu måste vi ta ner alla överskåp och flytta dem några centimeter mot vänster. Så skåp och vitvaror följer samma linje. Skit samma att skåpen inte blir helt centrerade mot fönstret. Kanske är det mig det är fel på. Kanske går det att göra på något bättre sätt (tips emottages tacksamt).

Men jag kan inte leva med det här:

Publicerat av

Annacarin Aronsson

2 reaktioner på ”Jag är ledsen, men jag kan inte leva med det här”

  1. Kanske bara flytta det vänstra skåpet och lägga in ”passbitar” upptill och nertill i mellanrummet, så det blir som en smal hylla. Kan passa att ställa manualen till tvättmaskinen mm där 🙂

    1. Bra tips Lotta, tack för det. Nu har vi fixat till det, vet inte om jag är hundra procent nöjd dock (varför köpte vi inte fyra lika stora överskåp och satte dem längs taket?). 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *