Nu är problemet med kanter som inte passar löst. Så här blev det:

 

 

 

 

Nu kan jag leva med det. Som ni ser flyttade vi upp både högra och vänstra överskåpen och satte en passbit mellan de två mittersta. Nu känns det okej. Fast vi vet inte varför vi inte köpte fyra lika stora överskåp. Eller fyra lika små. Nåja, det viktiga är trots allt att vi är överens om att vi inte riktigt tänkte till där. Eller hur? Sen är det trots allt bara en tvättstuga, och det är ju ändå inte där man främst väljer att spendera sin lediga tid.

Nu ska en tvättho och blandare sättas in, sen är vi i princip klara med det här rummet. De gröna högglansiga luckorna är jag jättenöjd med, gillar dem skarpt. Sammantaget blev tvättstugan otroligt fin, tycker vi. Bänkskivan blev ett lite lyxigare val än vi tänkt oss, den vi köpte från Ikea för några hundralappar visade sig vara sex centimeter för kort och det kändes inte riktigt läge att brumma dit i helgen för att få det här klart. Så kan det gå.

Publicerat av

Annacarin Aronsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *