Nu börjar nya numret till kundtjänst användas – hit ska kunderna ringa

010-709 79 00.
Det är det nya numret till Mittmedias kundcenter som börjar användas i dag.

Kim Ekström, chef på Mittmedias kundcenter som är placerat i Örebro.

I dag börjar Mittmedias nya nummer till kundcentret tas i bruk. Redan för en månad sedan kunde vi berätta om planerna, som syftar till att göra det enklare för kunderna att komma i kontakt med kuncentret i Örebro. I och med förändringen blir det två skilda nummer till växel och till kundcentret. På det sättet slipper kunderna ringa växeln för att kopplas till kundcentret och där få hjälp.

Den som ringer det nya numret 010-709 79 00 får fyra val: Prenumerationfrågor, privatannonsärenden, utebliven tidning och att kopplas till växeln.
Kunder som tar kontakt med andra delar av företaget ska i och med det nya numret hänvisas dit för kundtjänstfrågor. På sikt ska också de lokala nummer som finns på olika håll avvecklas och ersättas av det centrala numret.
Nästa steg i det stora växelprojektet är att förbättra växelns databas med telefonnummer. Senare ska också riktlinjer tas fram för att minska antalet kopplade samtal som inte besvaras.
I dag lanseras också en ny kundcenterwebb där kunderna själva kan utföra de flesta ärenden själv. Den hittas genom att klicka på Kundservice längst upp på respektive nyhetssajt.

Publicerat av

Oskar Nord