Storslam för Mittmedia på INMA-galan – vann fyra priser i Washington: “Världsklass”

Robin Govik, Magnus Engström, Li L’Estrade, Markus Sandin och Henning Johanesson tog emot priserna i Washington. Bild: Mittmedia

Fyra nomineringar. Fyra priser.
Det blev resultatet för Mittmedia på INMA-galan i natt.
– Det här är ett kvitto att vi jobbar på rätt sätt, säger Robin Govik, digitalchef.

Prisutdelningen på INMA-konferensen i Washington i natt blev en rolig historia för Mittmedia. Fastighetsroboten vann sina två priser och aktiveringskartan vann sitt pris – och tog även hem priset som “Best in show – Europe”.
– Det här är ett bevis på att vårt utvecklingsarbete håller absolut världsklass. Vi tog hem flest priser av alla på galan. Jag är så otroligt stolt över alla mina fantastiska medarbetare, säger Robin Govik, digitalchef för Mittmedia till Mittmedias sajter.

De kategorier som Mittmedia vann var:
”Bästa användning av ny teknik för att generera intäkter och engagemang” för fastighetsroboten.
”Bästa idé för att öka digital läsning och engagemang” för fastighetsroboten.
”Bästa användning av dataanalys” för aktiveringskartan.
”Best in Show – Europe” för aktiveringskartan.
– Galan sätter så klart en guldkant på vårt arbete, men även om hela världens blickar riktas mot oss är det stora priset är att vi lever upp till kundernas förväntningar varje dag. Hela branschen lever under ett hårt tryck och vi tvingas hela tiden vara innovativa för att skapa resurser till lokal journalistik. Det här är ett kvitto att vi jobbar på rätt sätt, säger Robin Govik till Mittmedias sajter.

Förutom de två vinnande bidragen var Mittmedia också nominerad för Sveriges lokalnyheter, tillsammans med övriga initiativtagare. Där blev det dock inget pris.

Publicerat av