Här är alla nya på jobbet i Mittmedia – åtta personer nyanställdes i maj

Här är alla som blivit anställda i Mittmedia under maj månad och de som bytt jobb inom bolaget. Alla nyanställda har själva fått möjligheten att berätta mer om sig själv.

Anna Stille i luften med maken.

● Anna Stille, 39 år, har anställts i Mittmedia AB som mediasäljare i Avesta. Anna kommer närmast från jobbet som försäljningsansvarig på Dala ägg och har före det jobbat i restaurangbranschen. På fritiden hittar vi henne ofta i luften tillsammans med maken då flygning är ett stort intresse. Utöver det spenderar hon mycket tid med sina tre barn, lagar mat och motionerar.

● Anton Funk, 28 år, har anställts i Mittmedia AB som mediasäljare i Sundsvall. Anton har tidigare jobbat som stationschef på Mabi hyrbilar på Arlanda, skiftledare på Flygets långtidsparkering och jobbat med kundtjänst och som helpdesktekniker. På vintern åker han mycket skoter och på sommaren besöker han minst en festival för elektronisk musik i Europa. Han är också DJ på hobbynivå.

Catharina Bergström i Hedemora.

● Catharina Bergström, 39 år, har anställts i Mittmedia AB som mediasäljare i Hedemora. Catharina kommer närmast från jobbet som frukt- och gröntansvarig på Ica Maxi i Falun och har före det haft samma befattning på Ica supermarket i Hedemora. Hon har två barn och på fritiden är det mycket idrott på schemat: Cykling, löpning och tennis på sommaren och slalom, längdskidor och långfärdsskridskor på vintern. Matlagning och att pyssla i hemmet är också intressen.

Carola Khitr, 44 år, har anställts i Mittmedia AB som mediasäljare i Västerås.

Fredrik Björkman, 42 år, blir kulturredaktör på Arbetarbladet. Fredrik kommer närmast från rollen som redaktör för helgbilagan i Hälsingland och har tidigare jobbat som reporter på redaktionen i Söderhamn. Han har tidigare även jobbat på Sveriges radio. Hemma har han ett museum med 30 stycken fiskargubben-tavlor.

Helena Nyman, 55 år, blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare på Dalarnas Tidningar. Helena har tidigare haft samma roll på Arbetarbladet där hon tidigare också varit lokalredaktör, bilageredaktör, nattchef och nyhetschef. Hon har också jobbat som redaktionschef och ansvarig utgivare på SVT Nyheter Västernorrland.

● Jacob Hilding, 36 år, blir tf chefredaktör och ansvarig utgivare på Arbetarbladet. Jacob kommer närmast från rollen som nyhetschef på samma tidning där han också jobbat som reporter.

● Joaquim Linder, 50 år, blir ny tf produktägare för Reacher. Joaquim var tidigare affärsutvecklare på DMU.

Johan Falkman, 39 år, blir ny produktägare för apparna. Johan har tidigare vikarierat på rollen samtidigt som han varit chef för DMU:s specialister på användarupplevelse, UX, något han fortsätter med vid sidan av den nya rollen.

Julia Engström, 26 år, och Mats Wikman, 59 år, blir nyhetschefer på Bärgslagsbladet/Arboga Tidning, Fagersta-Posten och Sala Allehanda. Julia har tidigare varit biträdande nyhetschef på samma titlar och Mats kommer närmast från jobbet som deskredaktör på desken i Västmanland-Stockholm. De tillträder den 20 augusti.

Linda Lundin, 37 år, blir tf nyhetschef och stf ansvarig utgivare på Arbetarbladet. Linda kommer närmast från rollen som reporter på redaktionen i Sandviken och har även hoppat in som nyhetschef under de senaste två åren.

● Markus Sandin, 40 år, blir ny produktägare för Soldr Content på DMU. Markus är i dag föräldraledig från tjänsten som produktägare för apparna och tillträder sin nya roll i september.

Mathias Månsson, 36 år, har anställts i Mittmedia AB som mediasäljare i Sundsvall.

Peter Nygård, 52 år, har anställts i Mittmedia AB som mediasäljare i Västerås.

Sabina Forsmark, 23 år, har anställts i Mittmedia AB som löneadministratör i Gävle.

Therese Sundqvist i Västerås.

Therese Sundqvist, 50 år, har anställts i Mittmedia AB som mediasäljare i Västerås. Hon har tidigare jobbat som ansvarig inom hotell-, butiks- och grossistbranschen och brinner för service och att skapa goda långsiktiga kundrelationer. Hon är gift och har två söner och familjen har nyligen utökats med en hundvalp, en Mittelspitz som heter Foxie. Fritiden går mycket åt att följa yngste sonen som spelar både fotboll och innebandy.

Thomas Sundgren, 48 år, blir ansvarig för strategiska samarbeten i Mittmedias fokusområde ”utöka strukturen” och kommer rapportera till vd. Thomas kommer närmast från rollen som produktägare för Soldr Content.

Tove Stenquist, 41 år, blir varumärkesstrateg med ansvar för Mittmedias varumärkesarbete och identitet. Hon ansvarar även för koncernens gemensamma marknadsstrategi och marknadsplan och blir chef för det övriga teamet på marknad och kommunikation. Tove var tidigare projektledare på marknad och kommunikation.

Tipsa om nya på jobbet! Mejla [email protected] eller skicka DM på Slack.

Publicerat av