Se hela den långa sommarintervjun med Per Bowallius

 
Här kan du se hela sommarintervjun med Mittmedias vd Per Bowallius. Intervjun är ungefär 35 minuter lång och avhandlar ämnen som annonsintäkter, prenumerationsintäkter, omläggningen till dagdistribution, situationen i Gävle som ledde till att chefredaktören Anna Gullberg lämnade Mittmedia, hur hans sommarplaner ser ut – och inte minst får han tre stycken utvalda böcker från hyllan med överblivna recensionsexemplar.
Du kan också lyssna på

För dig som bara vill veta hur vd:ns sommarplaner ser ut, hur många fönster han ska måla på sommarhuset på Gotland och vem i Mittmedia han drömmer om efter att ha plockat sju sorters blommor finns den lite personligare delen av intervjun här:


Se tidigare publicerade inslag från sommarintervjun:

Bowallius i sommarintervjun: Väntas tappa 100 miljoner på printannonser – men all time high digitalt
Bowallius i sommarintervjun: Så har dagdistributionen gått i Ö-vik – och så ser framtidsplanerna ut
Bowallius i sommarintervjun: Större tapp på marknaden gör att vakansjakten fortsätter – även 2019

Intervjun är inspelad på caféet Lilla K i Bollnäs. Den långa intervjun ovan är helt oklippt.

Publicerat av