Lista: Här är alla nya på jobbet i Mittmedia – 13 personer nyanställdes i juni

Här är alla som blivit anställda i Mittmedia under juni månad och de som bytt jobb inom bolaget. Alla nyanställda har själva fått möjligheten att berätta mer om sig själv.

● Agnes Nordin, 23 år, har anställts i Mittmedia AB som campaign manager i Sundsvall. Agnes har tidigare arbetat som säljare på Elgiganten och har precis tagit examen i medie- och kommunikationsvetenskap. På fritiden är hon i stallet hos familjens häst.

 

 Alice Röström, 18 år, har anställts i Mittmedia AB som mediesäljare i Sundsvall. Alice tog studenten för några veckor sedan och har tidigare elitsatsat på konståkning, där hon också varit tränare. På fritiden umgås hon gärna med vänner, nära och kära och är även intresserad av mode. Dessutom tränar hon i olika former.

 

 Christoffer Urborn, 27 år, har anställts i Mittmedia AB som journalist i Gävle. Han har de två senaste åren varit fast anställd i Mittmedia kompetens. Christoffer är krimreporter på Arbetarbladet, har tidigare varit anställd på TT Nyhetsbyrån och Sundsvalls Tidning – men är brevbärare i själ och hjärta.

 

 Daniel Bengtsson, 29 år, har anställts i Mittmedia kompetens AB som ambulerande journalist i Sundsvall.

● Emma Åhman, 27 år, har anställts i Mittmedia AB som journalist i Gävle. Hon har de två senaste åren varit fast anställd i Mittmedia kompetens.

 

 

 Erik Äng, 27 år, har anställts i Mittmedia AB som mediesäljare i Västerås. Erik kommer jobba med försäljning av radioreklam i Rix FM och Star FM och han har tidigare jobbat som account manager på Shoppa AB, som säljer digitala skyltsystem. Erik kommer från Enköping och på fritiden blir det mycket golf och innebandy.

 

● Joakim Gustafsson, 34 år, har anställts i Mittmedia AB som mediesäljare i Västerås.

● Jonas Ivarsson, 28 år, har anställts i Mittmedia AB som campaign manager i Sundsvall. Jonas är nyinflyttad, senast från Mariestad där han jobbat inom turistnäringen. På fritiden tittar han mycket på film. Men det blir också en hel del sport, främst innebandy och ishockey.

 

 Niklas Bergvik, 26 år, har anställts i Mittmedia kompetens AB som ambulerande journalist i Sundsvall. Niklas jobbar närmast på redigeringsnavet.

● Pernilla Norrström, 45 år, har anställts i Mittmedia AB som mediesäljare i Sala. Pernilla har jobbat i servicebranschen i hela sitt yrkesliv. Hon började på Ångbageriet i Sala som butikssäljare/kallskänka och utbildade sig sedan inom mötesindustrin i Västerås. Under utbildningen hamnade hon på Sätra brunn och har arbetat där i 18 år, med bokning, försäljning och marknad – och även varit bröllopsansvarig. Pernilla bor i Sala med sin sambo och deras 15-åriga son. Hon gillar inredning, umgås och att tjattra med vänner och familj.

● Peter Ohlsson, 52 år, har anställts i Mittmedia AB som mediesäljare i Västerås. Peter är nyanställd för andra gången. Senast började han på VLT 1998 och jobbade då, precis som nu, med försäljning av radioreklam i Rix FM. Peter har arbetat med kommersiell radio i 21 år, den första augusti börjar Rix FM att sändas i Västmanland tillsammans med Star FM och Mittmedia har säljuppdraget för de stationerna. Fritiden ägnas åt båtliv och fritidshuset på Strömskär.

● Peter Tillander, 46 år, har anställts i Mittmedia AB som mediesäljare i Falun.

● Rebecca Lynne, 31 år, har anställts i Mittmedia AB som campaign manager i Sundsvall. Rebecca kommer ursprungligen från Värmlandsskogarna och är utbildad inom grafisk medieproduktion- och kommunikation. Senast har hon bott i Australien i tre år, det sista året studerade hon ledarskap i Sydney samtidigt som hon jobbade som teamleader på American Express. Sedan åkte hon vilse, hamnade i Sundsvall och fick jobb på Mittmedia.

● Sandra Lindgren, 42 år, har anställts i Mittmedia AB som mediesäljare i Söderhamn. Sandra har senast varit marknadsansvarig på Stenö havsbad och camping och har tidigare jobbat i 22 år på JC som säljare och butikschef. Sandra är gift och har två barn, villa och Volvo. Fritiden spenderas sommartid i skärgården eller flängandes runt Sverige i en husvagn. Vintertid hittar vi henne i slalombacken eller på skotern.

● Ulrika Ström, 45 år, har anställts i Mittmedia AB som mediesäljare i Bollnäs. Ulrika har tidigare jobbat som säljare på Hitta.se och Internetbroker AB. På fritiden umgås hon med sina mina två barn, tränar, spelar golf och åker skidor – både utför och på längden. Ulrika gillar även att renovera och fixa med sitt radhus.

 

Tipsa om nya på jobbet! Mejla [email protected] eller skicka DM på Slack. Nästa lista publiceras i mitten av september.

Publicerat av