Så minns läsarna fotboll i Hudiksvall.

Jag har nu publicerat fem inlägg av fotbollsminnen.

Nedan de kommentarer jag fått till dessa inlägg.

Fotbollsminnen del 1 (Knattetiden)

  Monica Kanon

Det här var jätteroligt att läsa. HIF var ju mitt lag i många år då de mina spelade där. Minns så väl Tomas Ekholm, mest som en fantom i handbollslaget. I fotbollsmålet var det lite mera oroligt, närskott blev det aldrig mål på (handbollsreflexerna) men långskott då blev man nervös. Ser fram emot att läsa vidare om dina fotbollsminnen.

Fotbollsminnen del 2 ( Juniortiden )

 

DM-mästare i Folboll.

Monica Flöjt

Vilka minnen :-) Kul att se ett foto där alla ”kändisar” finns med och då speciellt kusin Lasse.

Christer Larsson

Lasse Flöjt hade problem med ögonen, och jag kommer ihåg att han pratade om det med min mor ”som var hans faster” att han hade stora problem när han idrottade, framförallt i fotbollen. Löpningen funkade nog bättre.

Lars-Gösta Larsson

Kul med de gamla lagbilderna. Det är ju många av mina både nära kompisar och lagkamrater som dyker upp där. Det här känns ju också verkligen som ”hemmaplan” för mig. Jag har minnet av att jag vid några tillfällen – som pojklagsmålvakt i HIF – fick gå upp och spela någon eller några matcher i juniorlaget och B-laget. Det kan möjligen vara när du tillfälligt hade kallats upp till A-laget. Det blev ju en kedjereaktion nedåt och det var naturligt att pojklagsmålvakten fick hoppa in.

Fotbollsminnen del 3. ( B-laget )

 

Träningsmatch för A-laget i Ilsbo

Monica KanonKan tala om att det inte är Roland Kanon (min yngre bror) han var lite för ung då men det var inte långt ifrån för det är Björn Kanon. Jag bara älskar de här fotbollsbilderna.

Fotbollsminnen del 4 ( A-laget 1:2 )

Else-May Lundgren

Lennart kan det vara så att Thomas Ekholm jobbade på posten? Tror att jag jobbade med en kille med detta namn på posten i Hudiksvall 1967-1974.

Thomas Wiik

Thomas Ekholm jobbade mycket riktigt på posten

Lite kuriosa – Thomas son ”Jante” Ekholm stod i mål i svenska fotbollslandslaget i OS i Barcelona.

Thomas Ekholms son ”Jante”.

Lennart Hanson

Jag sökte på nätet och hittade följande: – Narkotikans roll i samhället är inte bara polisens problem och ansvar, säger Jante Ekholm som jobbar som biträdande enhetschef på den brottsförebyggande enheten inom polisen i Gävleborg.  

 

Fotbollsminnen del 5 ( A-laget 2:2 )

 

På denna bild av Glysisvallen syns Korkiosken till höger om läktaren.

Monica Flöjt

För oss utanför stan, Mo skola, var det en fröjd att få åka till Glysis på friluftsdag. Kul att få springa på riktiga banor och att spela på gräsplan. Beskrivelsen om lukten i omklädningsrummen…….. den lukten känner jag igen…. :-)

I mitten av 60-talet, jag jobbade på Arndt´s med Leif ”Hinken” Ågren och han skötte korvförsäljningen under några år. Av den anledningen såg jag ett antal matcher, kanske även denna, för jag brukade hoppa in och hjälpa till i korvkiosken. Det var många besökare på matcherna på den tiden.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *