2: Spår – en kriminalpodd om Brattåsmorden

brattåsmorden brattås lada

Ett äldre par har, till synes helt oförklarligt, brutalt mördats på en gård i Brattås utanför Härnösand. Under inledningen av polisutredningen hittar man flera spår på brottsplatsen, och tipsen från allmänheten strömmar i. Bland annat har flera personer sett samma röda Volvo stå parkerad vid gården i samband med morden – och dessutom saknas Gerds bankomatkort. Men vad tyder spåren på?

Journalisten Anna Wikner på Mittmedia har i den här podden granskat det ouppklarade dubbelmordet i Brattås. Följ historien här.

Klicka här för att lyssna i Itunes.

Har du tankar, synpunkter, idéer? Tyck till om podden och fallet om Brattåsmorden på sociala medier under #ibrottetsspår.

Tycker du att det är svårt att hålla reda på vem som är vem? Här hittar du ett persongalleri med de flesta personer som förekommer i podden.

2 reaktioner till “2: Spår – en kriminalpodd om Brattåsmorden”

  1. Har man kollat upp vilka, i Solumshamn, som haft mer än tillfällig kontakt med offren? Skogsvård,fiske, jakt,djursködsel etc..

    1. Törs inte svära på hur vid krets man kollat osv men ja, så har jag uppfattat det. Därmed inte sagt att man kan ha missat någon, så vet du nån/nåt får du gärna höra av dig till mig, eller till polisen förstås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *