”I brottets spår” i medierna

Anna Wikner podd Brattås Brattåsmorden I brottets spår

”Ny podd granskar mystiskt dubbelmord” skrev Allehanda.se den 22 juni, samtidigt som tidningen publicerade en trailer inför podden. Se trailern här!

”Mittmedia startar kriminalpodd” skrev branschtidningen Medievärlden den 23 juni. ”Mordet är fortfarande ouppklarat och på så vis skiljer sig den här podden från de som granskar om någon blivit felaktigt dömd”, säger Anna Wikner till tidningen. Läs hela artikeln här.

”Söker sanningen bakom Brattåsmorden i ny podd” skrev Allehanda.se den 27 juni. ”Jag tror att om folk lyssnar på den här serien så kommer det nog att ändra deras uppfattning en hel del om Brattåsmorden och utredningen”, säger Anna Wikner i artikeln. Läs mer om Annas tankar om Brattåsmorden och hennes arbete med podden här.

Den 27 juni pratade Jan Helin och Thomas Mattsson, chefredaktörer för Aftonbladet respektive Expressen, om ”I brottets spår” i sin podcast ”Mattsson & Helin”.”Jag tycker att det är helt rätt av Mittmedia att testa detta”, säger Thomas Mattsson. ”Poddtrenden får journalistiken att upptäcka ljudmediet”, säger Jan Helin. Här kan du lyssna mer på vad chefredaktörerna säger om podden (spola fram till ca 05:00).

”Podden om Brattåsmorden gör succé” skrev Allehanda.se den 8 juli. ”Familjerna har berättat om sina upplevelser och misstankar, och de poliser som har varit inblandade i förundersökningen har bidragit med det de har kunnat utan att förstöra utredningen”, säger Anna Wikner till tidningen. Läs hela artikeln här.

Det finns även en Flashbacktråd om podden, läs den här.

Har du själv tankar, synpunkter, idéer? Tyck till om podden och fallet om Brattåsmorden på sociala medier under #ibrottetsspår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *