3: Familjerelationer – en kriminalpodd om Brattåsmorden

Tor Öberg Gerd Wiklund Brattåsmorden I brottets spår dubbelmordet

De första veckorna av mordutredningen tror de inblandade fortfarande att dubbelmordet i Brattås snart kommer att vara lösta. Men det finns ett problem – man hittar inget motiv. I media växer bilden fram av Tor och Gerd som två helt vanliga svenssons som inte hade några fiender. Men hur stod det till med relationerna på Tors sida egentligen? Och vad står det i det anonyma brev som kommer till redaktionen under arbetet med den här podden?

Journalisten Anna Wikner på Mittmedia har i den här podden granskat det ouppklarade dubbelmordet i Brattås. Följ historien här.

Klicka här för att lyssna i Itunes.

Har du tankar, synpunkter, idéer? Tyck till om podden och fallet om Brattåsmorden på sociala medier under #ibrottetsspår.

Tycker du att det är svårt att hålla reda på vem som är vem? Här hittar du ett persongalleri med de flesta personer som förekommer i podden.

2 reaktioner till “3: Familjerelationer – en kriminalpodd om Brattåsmorden”

  1. Det var ju fel på varan, och Tor ville inte medge/erkänna det, det var ju därför han blev ihjälslagen.

    1. Hej, hur vet du det? Gissar du; ok, då är det en gissning. Vet du mer; kontakta mig direkt istället så det inte blir några juridiska problem med ryktesspridning osv. 0611-554822. /Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *