Två matcher i herrtvåan ikväll

Två matcher i herrtvåan ikväll. Nykvarn tar emot Onyx i Björkestahallen och så är det derby i Eskilstuna mellan Standard och Torshälla.

För Nykvarn är en seger ett måste om de ska hänga på Katrineholm eller till och med gå ikapp. För Katrineholms match imorgon mot Gnesta i Frejahallen är inte lätt. Men mer om det imorgon. Nu till kvällens matcher.

Jag tror att Nykvarn vinner hemma och det ganska lätt mot Onyx. Jag såg förstås bara en period mot Trosa Edanö IBF men laget ser tungt ut i anfallet och då menar jag kraft att mala ner motståndet. Trosa var i mina ögon lite för oinspirerade för att kunna hota vet inte hur känslan är hos Onyx men motivation brukar slå klass och då Nykvarn har klass och också bör vara mer motiverade så ska det som sagt inte vara några problem.

Andreas Hamberg gör debut i Nykvarn, vi får se vad han kan bidra med.

Derbyt i Eskilstuna tror jag Standard vinner. Torshälla har väl alltid varit ”storebror” i staden men ser man till tabellen så är det nyordning på gång. Första Nyfors som är uppe i ettan och nu kan man tydligen också ranka Standard före. Vill Torshälla något annat så ska de visa det ikväll.

Publicerat av

Profilbild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *