Vintern kommer för tidigt i Linde?

Bygget av nya resecentrum tvingas vänta, meddelade Lindesbergs kommun genom Gunnar Jaxell för två veckor sedan. Orsaken var att vintern kom för tidigt och tjälen redan tagit marken i besittning.

Till och med de stiffa deltagarna vid kommunens företagarfruktost hickade till och ifrån sig gaffeln i äggröran. För detta hände sig inte den första april.

Detta sas den 26 november i Lindesberg. Kommunen och inte minst Gunnar Jaxell var förvånade över vinterns tidiga intåg. Kanske kommer planeringsansvariga och i synnerhet Gunnar Jaxell från planeten Mars, där vattnet som bekant flyter under jordytan?

Man kan ju undra hur tanken med arbetet var från början. Men det är väl just avsaknad av tankearbetet som är det stora problemet?

En sak är säker, på denna plats på planeten Jorden kommer vintern utan att fråga Lindesbergs kommun om lov.

Publicerat av

En kommentar till “Vintern kommer för tidigt i Linde?”

  1. Lite orättvist. Tjälen kommer väl enligt överenskommen tidsplanen för bygget. Det står väl när det blir 60 cm tjäle i avtalet.
    Nu är det ju minusgrader igen så att ett par av de 60 centimeterna kan komma och försvara varför inte det blir klart och vi slipper provisorier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *