Håll inte med mig!

Jag får stundtals kommentarer om det jag skriver här som t.ex. oftast ”Ibland håller jag med dig, men inte alltid”. Det tycker jag är skönt. Det finns ingen funktion att skriva saker som alla håller med om. Eller ger tummar upp till. Men det klart, tycker ingen något alls kan man vara säker på att det är mediokert.

I dagens sociala medie-landskap omger vi oss gärna med folk som delar världsbild och tycker precis som oss själva i allting, så vi slipper dålig stämning och konflikter i cybervärlden. Det är sunt. Jag är definitivt inte bättre själv.

Här nedan skriver jag några saker, ni behöver INTE hålla med:

1.Den lysande reklamskylten som är placerad på parkeringshuset vid stationen i Lindesberg lyser så starkt att varje gång jag bländas av den känner jag mig som en förrymd fånge som lyckas klättra över fängelsemuren och därnere i mörkret träffas av en sökande strålkastare

2. I söndags hölls ett allmänt möte om man kan göra Frövi mer attraktivt. En fråga: går det? Jag har några mindre förslag t.ex: få en miljärdär att köpa Frövi IK och därefter värva Ronaldinho. Annars kan man övertala miljardären att få Ronaldinho att köpa Korsnäs. Alternativt kan man flytta hela Frövi till Brasilien.

3. Pojkbandet The Pinks återförenades i Degerfors i helgen. Jag tycker den i det närmaste obefintliga politiska oppositionen i Lindesberg med Pär-Ove Lindkvist i spetsen borde starta ett eget pojkband med inkvoterade kvinnor. Fast jag tror inte att Pär-Ove egentligen tycker nånting då han så ofta håller med den politiska majoriteten. Därför borde Per Söderlund (SD) starta ett enmansband som han skulle kunna kalla för The Stinks.

 

Publicerat av

6 reaktioner till “Håll inte med mig!”

 1. Äntligen nån som säjer sanningen om skylten. Har nästan kört in i Flugparken när den blåst på helljuset. Men nu får man ju inte köra den vägen. Det kanske är lika bra…
  Annars är jag nöjd med tillvaron i den lilla staden. Och Frövi är egentligen fint, men det fina är lite borttappat. Hurra för den rosa soffan. Vad ska vi mer tycka lika om?

 2. 1. Reklamskylten gör reklam för reklamskyltar som kan ses från månen.
  2. För några år sedan landade en pelikan i Frövi. Då blev det fart. Kikarfolk från hela Sverige dök upp. Mitt förslag: Fler pelikaner till Frövi.
  3. Den obefintliga oppositionen spelar för fullt men ingen varken ser eller hör dem. SD joddlar.

 3. Brukssamhällen har alltid varit lite tråkiga, när jag var barn på 60 talet sa man alltid att Pengar luktar, med det menades förstås lukten från Frövifors Bruk. Det som saknas idag är förstås ett blomstrande utbud av varor från olika butiker. Idag är svårt att få en bokhandel eller annat att gå runt. Då återstår inte så mycket mer än några matbutiker.

 4. Frågan om inte reklamskylten som sitter på p-huset är rent av trafikfarlig? Jag blir bländad! Just nu är det ett "sidoproblem" eftersom den vägsnutten inte är en genomfart, men då meningen är att trafiken ska gå där när byggeriet är klart får de väl tona ner skylten lite…

  Frövi = ointressant
  Politiken i Lindesberg är ganska ensidig = ointressant

  Något som däremot är intressant är Lindeskolans årliga musikteater 🙂 Det är ju dags nu till veckan 🙂

 5. Bygg världens längsta berg och dalbana. Vi skall idag åka kollektivt så mycket som möjligt. Med utgångspunkt från Frövi så börjar vi bygga berg berg och dalbanor i olika riktningar. En kan ju tlll exempel gå till Linde via Wedevåg så får de sitt tågstopp. Sen är det bara att bygga på så att säga. Lokalbefolkningen kommer troligen att kunna åka gratis efter en tid då utsocknes torde strömma till i en sådan omfattning att det hela kommer bli en god affär. Ekonomerna som räknade på arenans beläggning kanske kan ge oss en mer exakt summa. Men vad folk det kommer komma till Frövi.Om vi dessutom bygger in den så kan man åka året runt. Eller gräv ner den i tunnlar. Det här luktar Frövifors.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *