Kom till Komosseum!

I dessa dagars vackra väder, befinner jag mig i en mörklagd gammal bygghall på Lindeskolan. Denna bygghall har dock genomgått en stor förändring sedan i höstas. Det är spelplatsen för estetiska programmets musikteaterprojekt och den har vi döpt till Komosseum.

Vi har bytt virke, spån och hammarslag mot sång, musik, skratt och den espri som anstår en riktig salongskomedi. Fast rätt titulering är nog spök-komedi.

I vanlig ordning förvånas man över fantasin, talangerna och den positiva energi som alstras från de många ungdomarna som jag har förmån att jobba tillsammans med. I vanlig ordning rörs man till tårar för att man får vara med och se utvecklingen.

Kom och gör mig sällskap som åskådare. Kom till Komosseum!

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *