På lördag i Löa!

Under juni månad har jag mest förkommit sporadiskt här. Det beror på att min mesta tid har jag tillbringat i Löa, med underbara människor. Saken är den att på lördag är det premiär för föreställningen Smidda planer i Löa hytta.

 

Vi är en stor ensemble, vi är ungefär 50 personer som jobbar på och kring scenen för att göra Smidda planer till verklighet. Om vi dessutom lägger till det praktiska arbetet som scenbygge, kostymtillverkning, mat, parkering och skjutsning till hyttan är vi långt många fler. För vi kommer från hela Lindesbergs kommun, från Löa, Linde, Fellingsbro, Frövi, Vedevåg, Stråssa, Guldsmedshyttan men även från Ljusnarsberg och Örebro. Vi är i alla åldrar, yngst 6 år och äldst 80 år. Vi är levande exempel på det kreativa kraft som finns i Löabygden och i kommunen.

 

Mycket musik, fart, fläkt, kärlek, sång och oväntade vändningar. Och ett ovisst slut, det är publiken som varje föreställning bestämmer hur det hela slutar.

 

Jag hoppas vi ses!

Publicerat av

Stefan Jansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *