Nu blir jag rörmokare!

Självklart tycker jag att alla människor är lika mycket värda. Aldrig utan minsta undantag. Oavsett politisk åsikt, kön, nationalitet eller sexuell läggning.

Det är bara hantverkare som jag har svårt för.

Hantverkare är ett sabla pack. Framförallt handlar det om attityden och att inga löften nånsin behöver hållas. Offerter behöver aldrig komma eller utlovade besök behöver aldrig ske inom rimlig tid. Enbart räkningen kommer som ett brev på posten, så snart dörren slagits igen.

Därför har jag fattat ett drastiskt beslut. Jag ska bli rörmokare fr.o.m februari 2017. ”Stefan Rör & Berör” ska det heta. Jag kan ju ingenting om tekniken och VVS säger ni. Inga problem säger jag. Jag behöver egentligen bara göra precis lika mycket som övriga rörmokare gör. Det vill säga, inte svara i telefon, aldrig dyka upp på avtalade tider samt strunta i all form av återkoppling. Det vill säga inte så mycket mer än just ingenting.

Vad tror ni om idén? Jag har redan kommit på en säljande slogan:

”Har du någonting som stör?

Droppar kranar i ett kör?

Ring till nån som återgärd gör:

kontakta Stefan som Rör & Berör!”

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *