Grått nytt hår!

2016 är snart till ända. Vad hände egentligen? Eller rättare sagt vad hände inte? Saker som vi i vår vildaste fantasi inte trodde skulle hända, hände. De många, helt oräkneliga terrorattentaten som med ihållande kraft pressar och skrämmer, de än mer stängda gränserna, utgången i USA-valet.

Och just som man trott att det värsta som skulle kunna hända, har hänt, händer det ytterligare vidrigheter. Blir vi till sist avtrubbade, trötta, grånade och likgiltiga av alltsammans?

Vi som lever här just nu måste fortsätta med det. Ibland känns det tröstlöst. Och det är sannerligen lätt att tappa hoppet och tron på mänskligheten. Men vi måste tro på godhet, på ljus, även i mörker.

Med önskan om ett riktigt gott nytt 2017!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *