På väg till Café Vivi

Mars månad brukar för mig betyda musikteaterprojekt med Estetiska programmet på Lindeskolan. I år är inget undantag. Vi har tagit en nackgrepp på nutiden i vår föreställning som heter ”Sport, svett och dårar”. Den utspelar sig på Vivians café och behandlar nutida företeelser, människor och kommunikationen dem emellan. Dessutom musik och dans till allt detta. Idag har vi mött publik för första gången och avverkat genrep och skolpremiär med fullsatt aula.

Vårt musikteaterprojekt är Lindeskolans mest publika evenemang och ett av Lindesbergs största evenemang med över femtio medverkande på och ikring scenen. Dessutom gör ju eleverna allt från att rita och sy kostym, arrangera, spela och sjunga, skriva manus och agera, koreografera och dansa. Bland annat!

I dessa intensiva dagar är jag alltid en aning matt, men oerhört stolt över elever, ensemblen, samspelet. Glad över ljudet av sorlande förväntansfull publik och förberedelsen och glädjen bakom scenen. Hoppas ni kommer och att vi ses på Café Vivi! Öppet ENDAST denna vecka t.o.m lördag.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.