Frågor utan svar

Hemskt mycket blir sagt. Oftast för mycket. Mycket förblir osagt. Och bland får man inte svar på frågor man har. Det händer ofta i Lindesbergs kommun.

Här är några frågor som jag inte vet svaret på:

Vad kommer egentligen hända med brandstationstomten? Kommer LIBO/Falab eller vad de nu heter bygga ett hus med ettor (eftersom de inte har samma krav på bullernivå som övrigt lägenhetsbyggnader)?

I annat fall kanske lägenheterna duger som fågelbon åt stans kajor…

Liberalerna i Lindesberg vill att grundskolan ska ge alla ungdomar en bra start i livet! Åh fan – säger jag, men frågar i samma andetag – hur då?

Och att pensionärer inte ska få träna genom kommunala MAS hälsosatsning – hur blir det med det? Är de fåtal pensionerade som tränar en sådan belastning ekonomiskt eller handlar det enbart om onödig prestige?

Och hur blir det med nya vårdcentrum i Lindesberg? I över ett år har marken där det tänkta centrumet ska ta plats varit inhägnad, utan att något skett – i väntan på vadå?

Och det kommande kulturpolitiska programmet i Lindesberg blev snabbt ett kultur- och fritidspolitiskt program för att sedan bli ETT kultur- och ETT fritidsprogram för att sedan avancera till ett frågetecken. Nu vet INGEN vad som ska göras verkar det som…

Flugparken vars förändring skulle ske med medborgarförslag, ja, först hittades inte de inkomna medborgarförslagen och sedan hade de inte registrerats. Sedan, ja nu har förslagen i alla fall registrerats, men hur Flugparken kommer te sig i framtiden förblir ett STORT frågetecken.

 

 

Publicerat av

Stefan Jansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *