Som om inget hade hänt

Som om inget hade hänt. Här har ni mig åter. Just som alla trodde att sista ordet var sagt och Jansson kastat in handduken, satt tofflorna och lagt pennskrinet på hyllan, kommer han åter. Beredd kanske inte på stordåd men väl ord som kanske inte sagts i rättan tid, men som en väl kan säga är tur att de sägs överhuvudtaget.

Sommaren kom och sommaren passerade.I morse var vinden kall, och hösten liksom på väg. I eftermiddags sken solen åter varmt. Som om inget hade hänt.

Först trodde kommunen blint på reservvatten från Vättern. Sen helt om, reservvatten kan man ordna på eget sätt. Så nu tillbaka. Som om inget hade hänt.

Anna Kinberg Batra avgick. In klev Mikael Odenberg från sidan in i hetluften, beredd att ta över, tio år efter hans avgång som försvarsminister i Alliansregeringen. Som om inget hade hänt.

Utgrävningen inför bygget av Vårdcentrum och hyreslägenheterna i Bergsparken står tämligen still efter marksaneringen. Fåglar passerar över en väldig sandöken. Som om inget hade hänt.

Igår spelade vi sista föreställningen av ”Siggebohyttans Spektakler” på logen i Siggebohyttan. Fyra fullsatta föreställningar, nära nog 800 personer, med en fantastisk ensemble. Musik, kraft och glädje. Sedan rivning, återställning, städning. Idag tillbaka undervisande som vanligt. Precis som om inget hade hänt.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *