Nä, det blev inte så spännande den här gången heller

Jag måste erkänna att jag hade hoppats en del på den här dagen. Jag hade trott att när Moderaterna idag presenterade sin skuggbudget skulle den innehålla en politik som bröt mot den man saluförde 2006-2014 och som kanske skulle kännas litet ”up to date” utifrån de behov vi ser idag.

Men nej, så blev det inte. Det blev helt enkelt samma gamla högerpolitik som alltid. Skattesänkningar istället för viktiga satsningar.

Lite trist. Väldigt väntat. Och inte alls särskilt spännande.

 

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *