Ta en stund och gå och rösta!

I morgon är sista dagen för dig som är medlem i Svenska kyrkan att gå och rösta kyrkovalet. Gör det. Det är ett enkelt och snabbt sätt att använda din rösträtt för att påverka hur Svenska kyrkan ska styras kommande år.

Här kan du läsa hur du går till väga. Du måste inte ha kvar ditt röstkort.

Det återstår 358 dagar kvar till valet. Och en dag kvar till kyrkovalet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

En kommentar till “Ta en stund och gå och rösta!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *