Ja, Trump och Jong-Un får sluta!

Rysslands utrikesminister Sergei Lavrov kallade på fredagen bråket mellan Donald Trump och Kim Jong-Un för ”dagisbråk”. När barn bråkar på förskola kommer ju pedagogerna mellan. Nu måste någon komma och stoppa de båda galningarna innan det går för långt.

Jag är stolt över att Sveriges utrikesminister Margot Wallström talar med tydlig röst i världspolitiken. Den typen av stabilt ledarskap krävs i oroliga tider.

Det återstår 352 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *