Helt rätt trygghetssatsningar!

Idag levererade kommunledningen ett större paket med förslag från kommande budgeten som syftar till att öka tryggheten i Örebro. Det är riktiga insatser med bevisat gott resultat. En satsning som görs är att fältassistenterna blir fler, vilket kommer göra gott på kvällar och helger när våra ungdomar är ute och riskerar att fara illa. Likaså permanentas centrumvärdarna i de stadsdelar där de har gett gott resultat.

I vårt Örebro ska alla uppleva trygghet och säkerhet. För att lyckas med det krävs det att vi gör rätt saker. Dagens budgetsatsningar är just sådant som kommer att göra stor nytta.

Det är 349 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *