En dramatisk dag – nu bygger vi gemensamt vidare

I morse när jag vaknade nåddes jag av beskedet om branden i moskén i Vivalla. Jag blev ledsen och bestört. Jag har varit där ett flertal gånger och vet vilken viktig verksamhet för många som finns där. Jag hoppas att polisen kan reda ut vad som har hänt och är lättad att ingen människa skadades. Örebro kommun kommer på de sätt vi kan vara behjälpliga för att hitta vägar framåt för de aktörer som finns där, vilket är bra.

Idag presenterades också Örebro kommuns budget. Jag kommer att skriva mycket mer om den kommande dagar och veckor, men gläds åt det tydliga fokuset på skolan som finns där.

Det är 348 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *