Så har skattesänkar-Ulf tillträtt!

Idag blev Ulf Kristersson ny moderatledare. Hans installationstal var en väl inövad tillställning, men ärligt talat – innehållet i hans politik kommer så klart att vara den exakt samma som i Anna Kinberg Batras. Dörren mot Sverigedemokraterna står öppen. Välfärden och jobben och allt ska räddas genom skattesänkningar. En till i raden med samma politik. Det är ett nytt namn i rubrikerna. Men även Ulf Kristersson är bättre att hålla i opposition.

Det är 343 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *