Visst ska vårdcentralerna erbjuda drop-in!

Nu har majoriteten i Region Örebro län presenterat sitt budgetförslag, och inom kort kommer oppositionspartierna presentera sina förslag. Det verkar inte som om de kommer satsa lika mycket på en tillgänglig vård som majoriteten. Helt uppenbart säger flera nej till satsningen på drop-in-mottagningar. Jag förstår inte resonemanget, speciellt inte när jag läser hur populärt och bra det är, där det redan är infört.

Att säga nej till något som kommer göra livet lättare för invånarna i Örebro län, tycker jag är konstigt.


Just nu samlas för övrigt hundratals moderater i Örebro. Det är inte första gången Moderaterna väljer Örebro när de har sina stora möten. Det är roligt och ett gott tecken att vi är en bra konferensstad!

Jag gillar när Moderaterna väljer Örebro ofta, även trots att Örebro så sällan väljer Moderaterna. Jag hoppas ni får en bra träff!

Det är 332 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *