Lika lön för alla på samma arbete – en STOR (S)eger!

EU har nu slagit fast – på arbetsmarknaden ska lika lön gälla oavsett var du kommer ifrån. Möjligheten att dumpa löner med utländsk arbetskraft genom att en person som kommer till ett annat land får en lön långt under det avtalade tas nu bort.

Det är en stor Seger för den socialdemokratiska regeringen och för Sveriges arbetare.

Det är 320 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *