Örebro har en budget för 2018

Äntligen har Örebro kommun en budget för 2018. Kommunledningen berättar i en debattartikel i NA idag vad den handlar om.

Det är tydligt att oppositionen är djupt splittrade. När kommunfullmäktige sedan beslutade om ett extra tillskott till hemvården på 39 miljoner röstade M och L nej! Samma partier som berättade att vi borde satsa mer på välfärden. Ofattbart och ansvarslöst.

Det är 318 dagar kvar till valet.

 

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *