Splittra inte Spanien – vi behöver enas i världen

Den osunda nationalismen som sprider sig i stora delar av världen är skadlig, inte bara för de länder där den sprids utan också för resten av världen. Vi behöver inte splittring och söndring. Vi behöver komma samman!

Det som det katalanska styret håller på är skadligt och fel. Troligtvis sker det dessutom utan stöd från katalanerna själva.

Vi behöver enas, vi behöver en värld i fred. Först då skapad vi frihet åt hela världens folk.

Det är 317 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *