Nu blir det läslov – sju lästips från mig!

I morgon börjar läslovet för eleverna i Örebros skolor! Jag unnar dem ett trevligt lov, och jag hoppas att de kommer kunna vila upp sig ordentligt!

Jag har två barn, 3 och 6 år, och jag älskar att läsa för dem! Och jag älskar att få sitta en stund i något av Örebros bibliotek, ladda ner en E-barnbok till I-paden eller köpa någon ny, fin obläddrad bilderbok i bokaffären.

I veckan kommer jag ge barnbokstips av det jag har läst för barnen.

Och ni får mer än gärna kommentera och skicka in era egna boktips!

Det är 315 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *