Grattis Trädgårdarna!

Arkitekterna bakom Örebros nyaste vård- och omsorgsboende vann idag ett fint pris, i kategorin ”bostad”. Det är de väl värda – det är en fantastisk byggnad och, uppenbarligen, ett av Sveriges vackraste vård- och omsorgsboenden.

Jag gläds med dem, med de boende och personalen på boendet. Det är självklart att äldre örebroare har rätt att få bo fint, och även kommande vård- och omsorgsboenden måste få en vacker utformning in- och utvändigt.

Det är 285 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *