Tack universitetet för er kunskapspåfyllande roll!

Tänk att vi har ett så fantastiskt universitet i Örebro – jag var där idag och besökte hus som jag aldrig varit inne i, och gick bredvid andra som ännu inte är färdigbyggda. Jag studerade på universitetet 2002-2005 och det har verkligen hänt enorma saker! Vilken utveckling!

Anledningen till att jag var där var en heldagskonferens om sexualiserat våld. Det var en oerhört intressant och givande dag som jag kommer att återkomma till.

Men jag vill rekommendera er alla att ta del av universitets stora utbud. När vi gick från lunchen kunde vi ta del av duktiga slagverksstudenter som gav en gratiskonsert. Smått och stort.

Det är 284 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *