Brexit blir bara en sämre och sämre idé

Det var dåligt redan från början, men det blir bara sämre och sämre – britternas beslut att lämna EU. Nu krackelerar Theresa Mays högerregering, och osäkerheten kring Mays styrka försvagar britternas ställning.

Prislappen Storbritannien tvingas betala för sitt utträde stiger för varje dag som går. Och med konflikten som de just nu befinner sig i med Trump, efter att den galne mannen delat filmer med en högerextrem grupp som baktalar brittiska muslimer är enorm. De blir mer och mer isolerade.

Vi behöver mer stabilitet i världen. Inte mindre.

Det är 283 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *