Härligt Örebro!

Jag missade slottsljusspelet ikväll i och med att jag är bortrest, men jag ser verkligen fram emot att få ta del av det. Det jag har sett från andra via sociala medier visar på att det verkar vara något alldeles speciellt! Vilken lyx, att ha ett sådant fint slott mitt i stan, och sen göra något sådant här, gratis för alla!

Dessutom har julkalendern på Rådhuset börjat igen, och till nästa helg är det O Helga Natt!

Härligt Örebro!

Det är 281 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *