Fler vill se Stefan Löfven som statsminister!

Jag brukar inte lita på opinionssiffror – de är dagsländor och sällan särskilt tydliga. Ibland pekar det hit, ibland pekar det dit. Men i DN, som säger att ”Fler tror på M-ledd regering”, läser inte tidningen av siffrorna alls rätt.

Jo, fler tror på Moderaterna än när krisen var som värst. Men när man tittar på vad människor faktiskt vill, vad de önskar, då är det att Stefan Löfven fortsätter som statsminster. Gapet mellan konkurrenterna ökar – Annie Lööf och Jimmie Åkesson rasar och Stefan Löfvens stöd ökar.

Det går mot val. Sverige tar ställning.

Det är 280 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *