Onnea Suomi!

Varmt grattis Finland, varmt grattis alla jag känner som har en koppling till detta vackra land. Idag är er dag – 100 år av självständighet och jag vill särskilt uppmärksamma alla med finlandskoppling i Örebro och i min kära barndomsstad Köping.

För mig är Finland ishockeykamp, Tove Jansson och bastu. För mig är Finland minnen från tonåren, kärlek och glädje. Jag gillar Finland och jag delar er glädje denna högtidsdag.

Det är 277 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *