150 000 människor kan inte ha fel – Örebro är kommunen att bo i!

Jag kom till Örebro, via Nässjö, från Köping 2002. Här har jag nu bott i över femton år och jag trivs som fisken i vattnet. När jag flyttade hit var vi någonstans kring 125 000 människor i kommunen. Idag passerade vi 150 000 invånare. Nu är ju inte detta min förtjänst, men två av dessa nya örebroare sedan dess har jag i alla fall bidragit till.

Det är en otrolig utveckling, men så växer ju kommunen åt varje håll också. Bostäder byggs i syd och i norr, i öst och i väst.

150 000 personer kan inte ha fel – det är i Örebro man ska bo. Det finns ingenting som tyder på att vi inte kommer att fortsätta att växa.

Det är 276 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *