Dags att lägga ner Idol?

Det kanske bara börjar bli dags att lägga ner det där Idol, och istället bara åka till Lindesberg och säga vem som vinner?

Skämt åsido, jag som inte tittar på Idol alls, kan självklart inte undgå ”Chris-hypen” som råder, och undrar lite i mitt stilla sinne varför Lindesberg av alla kommuner kan få fram så många idolvinnare – två på rad!

Det måste vara något med dricksvattnet. Eller så är Linde helt enkelt en fantastisk sångarstad. Oavsett – varmt grattis Lindesberg för ”er” seger. Nästa år vinner ni säkert igen!

Det är 275 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *