Barn är inte till salu!

Ikväll drog Musikhjälpen 2017 igång. Förra årets braksuccé från ”Kärlekens torg” i Örebro var en av 2016 års höjdpunkter, även om ämnet, som då var barns i krig rätt till skolgång, i grund och botten är tungt.

Nu har årets omgång dragit igång, i år från Umeå, och ämnet är i år än tyngre – i år sker insamlingen för att motverka att barn säljs i sexuellt syfte. Varje krona behövs, så skänk en slant, önska en låt eller buda på en auktion.

Förra året lyckades Musikhjälpen samla in nästan 50 miljoner kronor! Det är en helt otrolig siffra. Jag hoppas så klart alltid på Örebro, men låt oss tillsammans se till att Umeå slår Örebro – för barnens skull!

Musikhjälpen pågår fram till 17 december.

Det är 272 dagar till valet.

 

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *